+421 918 770 591
(Po - Pia: 7:00 - 17:00)

So správnym sušiakom a žehliacou doskou je po starostiach!

Aj vy sa pýtate, ako sa rýchlo a efektívne vysporiadať s hromadou oblečenia, ktorá každý týždeň vylezie z práčky? Bielizeň je nutné nielen vyžehliť, ale ešte predtým nechať poriadne vysušiť. Lenže keď je vonku zima alebo prší, nezostáva nič iné, než bielizeň zavesiť vovnútri. S týmto problémom si jednoducho poradí náš sušiak Pegasus Classic M od firmy Leifheit. Sušiak do všetkých miestností Sušiak na bielizeň Pegasus Classic M, ktorý disponuje osemnástimi metrami šnúr, dokáže vyriešiť i nedostatok miesta na sušenie. Bohato vystačí až na dve práčky bielizne, preto nie je nutné hľadať ďalšie miesta na rozvešanie mokrého oblečenia. Stabilná kovová konštrukcia sušiaku Pegasus bielizeň bezpečne udrží a plastové lemovanie naviac zabraňuje poškrabaniu podlahy.

 

So správnou doskou zvládne žehlenie každý kto nemá príliš v obľube žehlenie zistí, že s žehliacou doskou AirBoard Deluxe XL značky Leifheit je to úplná hračka. Užitočnosť tejto dosky, rovnako ako sušiaku Pegasus, bola otestovaná v televíznom programe "Rady ptáka Loskutáka". U dosky nie je nutné stáť a ohýbať sa nad ňou, pretože jej konštrukcia umožňuje si k žehleniu pohodlne sadnúť. Pokiaľ predsalen preferujete státie, môžete si ju ľubovoľne nastaviť až do výšky 98 cm. Najväčšou prednosťou tejto dosky je až o 33 % rýchlejšie žehlenie vďaka technológii Thermo-reflect. Vďaka tejto funkcii je bielizeň žehlená z oboch strán vďaka odrážajúcej sa pare.

Žehliaca plocha 140 x 38 centimetrov tiež poskytuje dostatok priestoru pre všetky kusy oblečenia. Doska tiež ponúka pevnú plochu na odkladanie žehličky a vodiacu anténu, vďaka ktorej nebude prekážať napájací kábel. Vzhľadom k veľmi nízkej váhe je možné žehliacu dosku jednoducho preniesť napríklad do obývačky a zo žehlenia sa razom stane radosť.

«Zpět na výpis novinek